Zobacz posty od ostatniej wizyty

Najpierw sprawdź w FAQ, dopiero jeśli nie znajdziesz odpowiedzi pytaj tutaj

Moderatorzy: wierzba, P_iter

Awatar użytkownika
sokal
Posty: 866
Rejestracja: środa, 23 czerwca 2010, 13:48
Lokalizacja: Warszawa

Zobacz posty od ostatniej wizyty

Post autor: sokal »

Czy u was też ten link czasem nie działa, trzeba kilka razy klikać żeby zaskoczyło? Wyświetla się ramka forum bez zawartości, podobnie jest z resztą linków w prawym górnym rogu. Może da się coś z tym zrobić?
kristoferlodz
Posty: 193
Rejestracja: niedziela, 16 października 2011, 15:29
Lokalizacja: Łódź

Post autor: kristoferlodz »

Czasami też tak jest u mnie.
Ale jakoś dajemy rade.
Pozdrawiam Krzysztof
Awatar użytkownika
P_iter
<font color=darkred>Administrator</font>
Posty: 2566
Rejestracja: wtorek, 27 maja 2008, 11:18
Lokalizacja: Warszawa

Post autor: P_iter »

Też tak mam. Nie jest to jakoś uciążliwe, ale jeśli komuś przeszkadza, to trzeba to zgłosić Adminowi. (Najlepiej poprzez PW, bo jakoś mało tu zagląda.) Jedynie on może grzebać w skrypcie forum.
Pozdrawiam
P_iter
SP0VIP
ODPOWIEDZ